Coachning

Ny karriär eller nytt team 

Självledarskap

30 dagar EMOTIONAL FITNESS 

PERSONLIG träning,  7 200:- + moms


Står du inför en FÖRÄNDRING och behöver energi för att starta den? Tryter modet när du ska ta dig an en NY POSITION eller NYTT PROJEKT? Tvekar du inför allt som tar dig UTANFÖR DIN BEKVÄMLIGHETSZON? Kostar det dig både pengar, möjligheter och tro på dig själv som ledare?


Emotional Fitness är handfasta enkla verktyg som stärker din förmåga att hantera relationer, känslor och situationer genom alla sorters utmaningar. Med träningen bygger du upp de inre resurser du behöver för att komma loss, sluta vänta på att bli redo, direkt börja skapa det arbetsliv du önskar. Med nya känslomusker blir förändringen stadig och långsiktigt hållbar - inifrån och ut.

30 dagar för att växla upp din förmåga att hantera känslor som kommer upp på vägen mot dina mål. 


6 månader SÄTT FÄRG PÅ DITT ARBETSLIV - inifrån och ut

 MENTORSKAP och EMOTIONAL FITNESS träning, 39 200:- + moms

 

ENERGI och ARBETSGLÄDJE! Ett paket för dig som är redo att  växa i ditt ledarskap och vill göra det utan att bränna ut dig, utan att riskera dina relationer, (varken privata eller proffessionella). För att lyckas ställer vi upprepat frågan vad behöver du och skapar en struktur som håller för att lyfta dig till nya nivåer. Med coachingen får du hjälp att finna vägen som passar dig, bygger de inre resurser som gör att du tar stegen på ett medvetet sätt. Längs vägen blir du bättre på att hantera samarbeten, pengar och situationer. Njut av både resan och målet.

6 månader med fokus på ENERGI och UTHÅLLIGHET i varje steg du tar.


 Kontakta Johanna +46 70281179 för 20-30 min samtal så kollar vi av om Paketet - Sätt färg på ditt arbetsliv är för dig.

Gruppträning

Ready... Steady... TRADE! 

Verktyg för att hantera risker i arbetet.


Tanken är att öka FÖRMÅGAN att HANTERA KÄNSLORNA som uppkommer vid risker av olika slag, ekonomisk, existentiell, social , känslomässig eller en kombination av dem alla. 


Tillsammans kommer vi träna EMOTIONAL FITNESS på situationer där risktagande ingår. Vi kommer öva KÄNSLOSTYRKA - om ni står inför utmaningar. SMIDIGHET - om ni behöver hantera förändringar och UTHÅLLIGHET - om ni behöver tålamod för att utforska något nytt eller lära om.


Har ni någon förändring, utmaningen eller nyskapande projekt som ni jobbar på just nu?

Ta med det!


Ni kommer lämna träningspasset med lätt träningsvärk i era känslomuskler och mer öppna och ärliga vid risk

Mind the Gap - inifrån och ut 

Träningspass för att fatta besluten ni både kan bäva och längtar efter.


EN STUND I STILLHET och FOKUS INÅT startar alla pass. Pausen plus känsloträningen ger er nya ögon att titta på vanliga situationer ur er vardag. Sen gör vi hoppet - BRYGGAR KLYFTAN  mellan där ni är och önskar vara. Det görs genom att ni får förståelse om känslors påverkan på beslut och handlingar.


Har ni någon situation som skaver eller är svår att hantera i jobbet eller med hela livspusslet? Ta med den!

 

Tanken är att ni ska få mer KLARHET och MEDKÄNSLA och med den kan påverka er vardag. Ni lämnar passen med direkta upplevelse som gör skillnad - inifrån och ut - samt rustade med verktyg att plocka fram vid behov. Träningen utgår från boken Sätt färg på ditt arbetsliv inifrån och ut och att dela dess verktyg gör att kommunikation och gemenskap öka i gruppen.

"Johanna är väldigt bra på att hitta och namnge ens blinda fläckar. Samtidigt har hon en lekfull sida som gör det avslappnat och lätt att ta till sig hennes sanningssägande". J. Bailey, UK

Trygghet, det är det som Johanna förmedlar! Det är tryggt att vara sårbar och till och med en styrka att kunna vara det. Så tacksam för Emotional fitness träningen och vad det gett mig." B Pinter, Slovenien

Ett nytt paradigm i business och ledarskap

Emotional Fitness och även Women Centered coaching och facilitation är för dig som vill leda förändring på ett känslomässigt hållbart sätt. Det är också för team som gillar att kontinuerligt utmana sig själva, som vet om att de mår bäst när de utvecklas i en lagom men stadig takt. Med Emotional Fitness tränas individens förmåga att hantera både känslor vi kallar positiva och negativa. Träningen genererar energin vidare in i samarbeten och bygger upp tillit i relationer.


Handboken 'Sätt färg på ditt arbetliv inifrån och ut' med sin 6C-spiral och Emotional Fitness verktyg är ramen för NEW PARADIGM COACHING. När du stretchar dig, växer, tar medvetna känslomässiga steg på jobbet eller i privalivet är du modig. Det kan upplevas som obehag, osäkerhet, att inte ha kontroll - känslor du kan lära dig att hantera och till och med uppskatta att känna!

Emotional Fitness skapar förändring inifrån. Bygg EQ - stärk tillit, trygghet och förmåga att ta ansvar genom att hantera känslor.


Emotional Fitness träningen minskar antalet brandkårsutryckningar, ökar flexibilitet och resiliens i arbetet.

Emotional Fitness träning för grupper fungerar både som team buildning och kontinuerlig ledarskapsutveckling.

 

BOKA IDAG!

FÖRETAG UTAN HR-AVDELNING 

Är du företagsledare med 10-50 anställda? Behöver du hitta sätt att delegera uppgiften att få till ett klimat, den kultur ni behöver för att må bra och vara effektiva på arbetsplatsen? 

Då kan vi titta på ett upplägg för att få till en högre medvetenhet om vad som gör skillnad i beslut och handlingar så att alla kan vara med och skapa den arbetsplats ni vill ha. Träningen ökar förmågan att sätta ord på det ni behöver och definera behovet utan kritik och dömande. Alla får resurser att leda sin del av förändringen och behålla utvecklingsorienteringen även vid misstag och när nya problem uppstår.  

Är det dags att ta er kultur och klimat till nästa nivå? Under ett 20-30 minuters samtal ser vi om vi passar ihop. 

KONTAKT

FÖRÄNDRINGSLEDNING - FACILITERING 

Vid stor förändringar behövs både varsamhet och medvetenhet för att lyckas genomföra den på sätt som behpller kraft och energi i gruppen. 

Johanna kombinerar processledning med Emotional Fitness träning som bygger upp förmågan att hantera inre och yttre förändringar. Processledningen är speciellt framtagen för att bygga teamkänsla och få till en arbetsmiljö där ni utvecklas tillsammans i en takt som håller för er.

Hör av dig om ditt företag behöver starta en förändringsprocess och behöver sätt att lösa uppgiften som håller i längden.

KONTAKT