AKTIVITETER

Ready... Steady... TRADE! 

Verktyg för att hantera känslomässig risk och handla i linje med din intention.


Tillsammans kommer vi träna EMOTIONAL FITNESS på vanliga situationer där risktagande ingår. Vi kommer träna känslostyrka om ni står inför utmaningar. Smidighet om ni behöver hantera förändringar och uthållighet om ni behöver vara innovativa eller utforska något nytt.


Har ni någon förändring, utmaningen eller nyskapande projekt som ni jobbar på just nu?

Ta med det till föreläsningen så använder vi det.


Tanken är att ÖKA FÖRMÅGAN att HANTERA  KÄNSLORNA som påverkar beslut och handlingar.


Ni kommer lämna träningspasset med en direkt upplevelse av STARKA, SMIDIGA och UTHÅLLIGA KÄNSLOMUSKLER och förstå hur det gör skillnad för ert projekt - inifrån och ut. 

Mind the Gap - inifrån och ut 

Ett träningspass för att fatta besluten du längtar efter.


EN STUND I STILLHET startar denna föreläsning. Pausen ger er nya ögon att titta på vanliga situationer ur er vardag. Sen gör vi hoppet - BRYGGAR KLYFTAN  mellan där ni är och önskar vara. Det görs genom att öka förståelse om känslors påverkan vid beslut och handling.


Har ni någon situation som skaver eller är svår att hantera i jobbet eller med hela livspusslet? Ta med den!

 

Tanken är att ni ska få mer KLARHET och MEDKÄNSLA med  den ni kan påverka – er själva. Träningen utgår från handboken Sätt färg på ditt arbetsliv inifrån och ut. Under workshopen använder vi enkla och kraftfulla Emotional Fitness-verktyg som ni sen kan använda i liknande situationer i framtiden. Ni kommer lämna träningspasset med en direkt upplevelse som gör skillnad - inifrån och ut samt rustade med verktyg aatt plocka fram vid behov.

6C-SPIRALEN - från okej till otroligt, inifrån och ut!

En insprierande och motiverande föreläsning/workshop/träningspass

90 minuter, 15 000:- + moms < 20 personer, däröver + 400:-/person 

 

 STARTSKOTTET för ett nytt projekt eller en ny organisation med intentionen att få mer ENERGI, större GEMENSKAP och en MENINGSFULL vardag genom förändring.

Kan man verkligen få allt på en gång?

JA! Med hjälp av verktygen i boken kan ni alla bli bättre på att hålla ni koll på tre viktiga P: PASSION; POWER och PROSPERITY och

få verktyg för att hantera era relationerna när ni växlar upp dessa starka krafter i ert arbete. 


TESTA 6C-SPRIALEN från boken Sätt färg på ditt arbetsliv inifrån och ut. 3 Emotional Fitness VERKTYG direkt applicerbara I ER VARDAG

Ni får även hjälp att upprätthålla det som skapats på föreläsningen - 1 ex av handboken till varje fikaplats/avdelning ingår + länk till meditationerna.

30 dagar EMOTIONAL FITNESS träning

PERSONLIG TRÄNING,  7 200:- + moms


Står du inför en FÖRÄNDRING och behöver våga starta den? Ska du ta dig an en NY POSITION eller NYTT PROJEKT som tar dig UTANFÖR DIN BEKVÄMLIGHETSZON? Emotional Fitness är handfasta enkla verktyg som stärker din förmåga att hantera realtioner, känslor och situationer genom alla sorters utmaningar.

Bygg upp inre resurser för att komma loss, sluta vänta på att bli redo, börja direkt processen med att skapa det arbetsliv du önskar -  inifrån och ut.


Lär dig hantera de känslomässiga risker du behöver ta, privat och arbetet, för att njuta av livet och inte fastna i gamla vanor.


30 dagar för att växla upp din förmåga att hantera känslor som kommer på vägen mot dina mål. 


 Kontakta Johanna +46 70281179 för 20-30 min samtal så kollar vi av om Emotional Fitness månaden är för dig.

6 månader SÄTT FÄRG PÅ DITT ARBETSLIV - inifrån och ut

 MENTORSKAP och gruppträning, 39 200:- + moms

 

  ENERGI och ARBETSGLÄDJE genom FÖRÄNDRINGAR och KREATIVA PROJEKT  

Ett paket för dig som är redo att  växa i ditt ledarskap och vill göra det på ett hållbart sätt.

Utan att bränna ut dig, utan att riskera dina relationer, varken privata eller proffessionella skapar du en struktur som håller för att lyfta dig till nya nivåer.

Med coachingen får du hjälp att finna dina inre resurser och på ett medvetet sätt hantera samarbeten, pengar och andra yttre resurser.


Njut av både resan och målet.


6 månader med fokus på ENERGI och UTHÅLLIGHET i varje steg du tar.


 Kontakta Johanna +46 70281179 för 20-30 min samtal så kollar vi av om Paketet - Sätt färg på ditt arbetsliv är för dig.

OM JOHANNA WALLIN


Johanna bidrar med energi, glädje och kraftfulla verktyg för att stötta företag/ledare som önskar utveckla sina egna och andras unika resurser.

Med sin bakgrund som ingenjör och konstnär har hon en unik förmåga att se både strukturella behov och vad som behövs för att flöda energi och kreativitet.

Hon är ett stöd för dig som vill få till en arbetsplats där gemenskapen är hög och kommunikationsklimatet håller för risktagande. Johanna fokuserar inte bara på det egna ledarskaper utan hjälper er också att få till de strukturer som ger förutsättningar att verka i linje med företagets värderingar/syfte och mål även när ni stretchar er känslomässigt eller ekonomiskt.

"Johanna är väldigt bra på att hitta och namnge ens blinda fläckar. Samtidigt har hon en lekfull sida som gör det avslappnat och lätt att ta till sig hennes sanningssägande". J. Bailey, UK

Trygghet, det är det som Johanna förmedlar! Det är tryggt att vara sårbar och till och med en styrka att kunna vara det. Så tacksam för Emotional fitness träningen och vad det gett mig." B Pinter, Slovenien.

NEW PARADIGM BUISNESS OCH LEDARSKAP

Win-win-win- ...

Emotional Fitness coaching är för dig som vill kunna skapa förändringar och påverka fler på ett hållbart och positivt sätt.

Det är också för dig som vill få in mer innovation och kreativitet i vardagen, kunna njuta av energin i ditt arbetsliv och kontinuelrigt utvecklas som ledare.

I coachingen bygger du upp din förmåga att hantera tre kraftfulla energier i arbetlivet - Passion, Power och Pengar INIFRÅN OCH UT.

 Handboken 'Sätt färg på ditt arbetliv inifrån och ut' med sin 6C-spiral och Emotional Fitness verktyg är ramen för NEW PARADIGM COACHING. 

Med den byggs inre tillit, trygghet och framför allt förmåga att ta ansvar.

När hela team tränar Emotional Fitness skapas långsiktig hållbarhet genom antt ni delar ledarskapet för klimatet och kulturen i företaget. Det hjälper er att förändras på ett långsiktigt hållbart sätt istället för med kortsiktiga brandkårsutryckningar.


Emotional Fitness coaching passar både som del av processledning, team buildning och som ren ledarskapsutveckling.  

NYSTART 2022 - BOKA DIN PLATS DIREKT - 5 platser för individuell coaching öppnas upp i januari. 

Johanna erbjuder vanligtvis coaching online eller på Håfors, Hedekas men även på plats hos dig/er. 

COACHNING / EMOTIONAL FITNESS

Är du  företagsledare med 1-50 anställda? Behöver ni hitta sätt att dela uppgiften att få till det klimat, den organisation ni behöver för att må bra och vara effektiva på arbetsplatsen? Tvekar du att satsa på utvecklingen du ser är möjlig på grund av brist på stöd i ditt ledarskapet genom förändringar? Känner du samtidigt att ni har bra folk, potentialen är stor, men ni får inte fram den på jobbet? 

Då kan det vara dags för Emotional Fitness. Öka förmågan att hantera känslomässig risk hos hela teamet så du får resurserna att dela ledarskapet för förändringen och kan njuta av företagets utveckling, 

Hör av dig för ett 20 minuters samtal för att se vi passar ihop och om det är dags att ta bolaget till nästa nivå . 

KONTAKT

PROCESSLEDNING

Ett nytt företagsparadigm - det är en stor förädring som behöver en speciell varsamhet och medvetenhet för att skapas. Vi vet att vi behöver skifta till ett fördjupat samarbete, ett mer cirkulärt sätt att använda de resurser vi har för att nå hållbarhet på alla nivåer. För att skapa nytt krävs mod och villighet att hantera både känslor, pengar och relationer. Vi behöver också kunna hantera att göra fel eller misslyckas. Johanna kombinerar processledning med Emotional Fitness träning för att bygga upp förmågan att hantera dessa stora förändringar. Processledningen är speciellt framtagen för att verka direkt i vardagen, verkligen göra skillnad i era dagliga beslut och få till en arbetsmiljö där ni utvecklas tillsammans. i en takt som håller för alla sorts skiften 

Hör av dig  för ett första samtal om ditt företag är redo att starta förändringsprocessen som gör skillnad på djupet.

KONTAKT