Coachning

Nya steg,  ny karriär 

Själv-ledarskap

Grupp

träning

30 dagar EMOTIONAL FITNESS 

PERSONLIG träning,  7 200:- + moms


Står du inför en FÖRÄNDRING och behöver energi för att starta den? Tryter modet när du ska ta dig an en NY POSITION eller NYTT PROJEKT? Tvekar du inför allt som tar dig UTANFÖR DIN BEKVÄMLIGHETSZON? Kostar det dig både pengar, möjligheter och tro på dig själv som ledare?


Emotional Fitness är handfasta enkla verktyg som stärker din förmåga att hantera relationer, känslor och situationer genom alla sorters utmaningar. Med träningen bygger du upp de inre resurser du behöver för att komma loss, sluta vänta på att bli redo, direkt börja skapa det arbetsliv du önskar. Med nya känslomusker blir förändringen stadig och långsiktigt hållbar - inifrån och ut.

30 dagar för att växla upp din förmåga att hantera känslor som kommer upp på vägen mot dina mål. 


6 månader SÄTT FÄRG PÅ DITT ARBETSLIV - inifrån och ut

 MENTORSKAP och EMOTIONAL FITNESS träning, 39 200:- + moms

 

ENERGI och ARBETSGLÄDJE! Ett paket för dig som är redo att  växa i ditt ledarskap och vill göra det utan att bränna ut dig, utan att riskera dina relationer, (varken privata eller proffessionella). För att lyckas ställer vi upprepat frågan vad behöver du och skapar en struktur som håller för att lyfta dig till nya nivåer. Med coachingen får du hjälp att finna vägen som passar dig, bygger de inre resurser som gör att du tar stegen på ett medvetet sätt. Längs vägen blir du bättre på att hantera samarbeten, pengar och situationer. Njut av både resan och målet.

6 månader med fokus på ENERGI och UTHÅLLIGHET i varje steg du tar.


 Kontakta Johanna +46 70281179 för 20-30 min samtal så kollar vi av om Paketet - Sätt färg på ditt arbetsliv är för dig.

Ready... Steady... TRADE! 

Verktyg för att hantera känslomässig risk och lättare kunna agera som det var tänkt.


Tillsammans kommer vi träna EMOTIONAL FITNESS på vanliga situationer där risktagande ingår. Vi kommer träna känslostyrka om ni står inför utmaningar. Smidighet om ni behöver hantera förändringar och uthållighet om ni behöver vara innovativa eller utforska något nytt.


Har ni någon förändring, utmaningen eller nyskapande projekt som ni jobbar på just nu?

Ta med det till föreläsningen så använder vi det.


Tanken är att ÖKA FÖRMÅGAN att HANTERA  KÄNSLORNA som påverkar beslut och handlingar.


Ni kommer lämna träningspasset med en direkt upplevelse av STARKA, SMIDIGA och UTHÅLLIGA KÄNSLOMUSKLER och förstå hur det gör skillnad för ert projekt - inifrån och ut. 

Mind the Gap - inifrån och ut 

Ett träningspass för att fatta besluten du både kan bäva och längtar efter.


EN STUND I STILLHET startar denna föreläsning. Pausen ger er nya ögon att titta på vanliga situationer ur er vardag. Sen gör vi hoppet - BRYGGAR KLYFTAN  mellan där ni är och önskar vara. Det görs genom att öka förståelse om känslors påverkan vid beslut och handling.


Har ni någon situation som skaver eller är svår att hantera i jobbet eller med hela livspusslet? Ta med den!

 

Tanken är att ni ska få mer KLARHET och MEDKÄNSLA med  den ni kan påverka – er själva. Träningen utgår från handboken Sätt färg på ditt arbetsliv inifrån och ut. Under workshopen använder vi enkla och kraftfulla Emotional Fitness-verktyg som ni sen kan använda i liknande situationer i framtiden. Ni kommer lämna träningspasset med en direkt upplevelse som gör skillnad - inifrån och ut samt rustade med verktyg aatt plocka fram vid behov.

"Johanna är väldigt bra på att hitta och namnge ens blinda fläckar. Samtidigt har hon en lekfull sida som gör det avslappnat och lätt att ta till sig hennes sanningssägande". J. Bailey, UK

Trygghet, det är det som Johanna förmedlar! Det är tryggt att vara sårbar och till och med en styrka att kunna vara det. Så tacksam för Emotional fitness träningen och vad det gett mig." B Pinter, Slovenien

Ett nytt paradigm i business och ledarskap

Emotional Fitness och även Women Centered coaching och facilitation är för dig som vill leda förändring på ett känslomässigt hållbart sätt för alla inblandade. Det är också för team som gillar att kontinuerligt utmana er själva, som behöver utvecklas för att må bra på jobbet. Med Emotional Fitness tränas förmåga att hantera både de känslor vi kallar positiiva och negativa vid förändring och utmaningar smatidigt som det genererar energi i samarbeten och bygger upp tillit i arbetsgruppen.


Handboken 'Sätt färg på ditt arbetliv inifrån och ut' med sin 6C-spiral och Emotional Fitness verktyg är ramen för NEW PARADIGM COACHING. När du stretchar dig, växer, tar känslomässiga risker på jobbet eller i privalivet är du modig. Risken känns som sårbarhet, osäkerhet, att inte ha kontroll. Detta kan du kan lära dig att hantera och till och med uppskatta att känna!

Emotional Fitness skapar förändring inifrån. Bygg tillit, trygghet och förmåga att medvetet ta ansvar och hantera känslor.


Emotional Fitness träningen för ledare minskar brandkårsutryckningar, ökar flexibilitet och resiliens.

Emotional Fitness träning för grupper fungerar både som team buildning och kontinuerlig ledarskapsutveckling.

 

BOKA IDAG! 5 platser finns kvar nu under okt-dec 2023. 

Johanna erbjuder individuell coaching både online eller på Håfors, Hedekas.

FACILITERING - PROCESSLEDNING / OPEN SPACE TECHNOLOGY MM

Ett nytt paradigm - det är en rejält stor förändring. Ofta behövs en speciell varsamhet och medvetenhet för att Lyckas genomföra dem. Vet du att ni behöver skifta till ett fördjupat samarbete, ett mer cirkulärt sätt att använda de resurser ni har för att nå hållbarhet på alla nivåer? För att skapa nytt krävs mod och villighet att hantera både känslor, pengar och relationer. Vi behöver kunna hantera att göra fel eller misslyckas. Johanna kombinerar processledning med Emotional Fitness träning som bygger upp förmågan att hantera inre och yttre förändringar. Processledningen är speciellt framtagen för att verka direkt, göra skillnad i era dagliga beslut och få till en arbetsmiljö där ni utvecklas tillsammans och i en takt som håller för er.

Hör av dig om ditt företag är redo att starta förändringsprocessen som gör skillnad för er och alla andra.

KONTAKT

EMOTIONAL FITNESS och WOMEN CENTERED COACHING

Är du  företagsledare med 1-50 anställda? Behöver du hitta sätt att dela uppgiften att få till det klimat, den organisation du behöver för att må bra och vara effektiv på arbetsplatsen? Tvekar du att satsa på utvecklingen du ser är möjlig på grund av brist på stöd i ditt ledarskapet genom förändringar? Känner du samtidigt att du har bra folk runt dig med stor potentialen. Men de inre aspekter du behöver kommer inte riktigt fram på jobbet? 

Då kan det vara dags för Emotional Fitness. Träningen ökar förmågan att hantera känslomässig risk hos hela teamet så ni alla får resurser för  att dela förändringsledarskapet.  

Är det dags att ta er gemenskap till nästa nivå? Under ett 20-30 minuters samtal kan vi se om vi passar ihop. 

KONTAKT