VERKTYG

JAG ÖNSKAR FÅ VERKTYGEN FRÅN

'SÄTT FÄRG PÅ DITT ARBETSLIV INIFRÅN OCH UT'

 
 
 
 

Fyll i formuläret och få möjlighet att lyssna på inspelningar av VERKTYG 1, 2 och 3 från boken 'Sätt färg på ditt arbetsliv inifrån och ut'.

 

VERKTYG 1

PAUSA med SNÄLLA ÖGON


Ett avbrott i vardagen för återhämtning och insikter. Verktyg 1 tar dig från din vanliga närvaro  till e n djupare kontakt med dig själv, ca 15 min in i videon.

Video med mer info

VERKTYG 2

UPPMÄRKSAMMA vad du KÄNNER


Med hjälp av Verktyg 2 och Känsloskalan kan du sätta ord på det som hindrar dig att ta steg du önskar och komma loss ur känslor som du upplever i situationen. Ca 15 min in.

Video med mer info

VERKTYG 3

MEDITATION för FLÖDE


Detta verktyg är en guidad mentiation för att skapa mer färg i arbetslivet, direkt! Se videon för att gå från känslomässigt avstängd till på gång. Video med mer info (tba)

Det finns många risker att hantera när du gör något nytt. I boken används en KÄNSLOMÄSSIG RISKSKALA för att hjälpa dig navigera vilka steg att ta. Medveten om känslomässiga risker blir de steg vi VILL ta inte alltid de samma som de vi KAN ta. Lyssna (boken finns på samtliga större ljudboksplattformar) eller läs Kaptitel 4 i boken för att förstå var du befinner dig och om du är redo att göra något du aldrig gjort förut, säga ifrån vid orättvisor etc - REDO för förändring helt enkelt! 

Cour-Rage MOD är ett centralt begrepp i boken och delas upp i två lika viktiga delar - energin av rage/ilska och att med medkänsla ta den genom hjärtat. Mod behöver du för att våga vara långsiktigt hållbar när du skapar, förändrar och är innovativ. Vill du veta mer? 

Read more (tba)

Kanariefågeln som tidigare användes i gruvorna för att tala om när arbetsmiljön var farlig är nere i gruvan inte i sitt rätta element. Är du en kanariefågel på din arbetsplats just nu? Är det dags för dig att KOMMA LOSS?

Read more (tba)

Att verka med självförverkligande som mål i arbetslivet är mer än att ha ett karriärfokus. De 8 bollarna är åtta områden att jonglera för att vara uppmärksam på  energi i form av 3 viktiga P i livet - PASSION, POWER och PROSPERITY. 

Read more (tba)