Verktyg

Ja tack!

Jag önskar få verktygen från boken 

SÄTT FÄRG PÅ DITT ARBETSLIV - INIFRÅN OCH UT

 
 
 
 

Fyll i formuläret och du får möjlighet att

lyssna på inspelningar av VERKTYG 1, 2 och 3.

VERKTYG 1

PAUSA med SNÄLLA ÖGON


Ett avbrott i vardagen för återhämtning och insikter. Verktyg 1 tar dig från din vanliga närvaro  till e n djupare kontakt med dig själv, ca 15 min in i videon.

Video med mer info

VERKTYG 2

UPPMÄRKSAMMA vad du KÄNNER


Med hjälp av Verktyg 2 och Känsloskalan kan du sätta ord på det som hindrar dig att ta steg du önskar och komma loss ur känslor som du upplever i situationen. Ca 15 min in.

Video med mer info

VERKTYG 3

MEDITATION för FLÖDE


Detta verktyg är en guidad mentiation för att skapa mer färg i arbetslivet, direkt! Se videon för att gå från känslomässigt avstängd till på gång. Video med mer info (tba)

Träna dig att fatta mer hållbara beslut

Det finns olika sorters risker att hantera i en vardag på jobb, till exempel ekonomiska, sociala och känslomässiga risker. Emotional Fitness hjälper för att navigera bland känslorna som uppstår och gör det enkelt att ta stegen som leder dit du önskar. Vill du bli bättre på att hantera känslorna som triggar dig? Är du redo att  må bättre på jobbet? Villig att bli smidigare i olika relationer? För dig som vill prova träningsformen för första gången - specialupplägg 3x 1h för 3000:- (plus moms).

MOD är ett centralt begrepp i boken Sätt färg.... Begreppet delas upp i två lika viktiga delar Cour-Rage. Att använda energin av ilska med hjärtats medkänsla gör det självklart att till exempel våga säga ifrån. Vill du veta mer hur du kan använda det du känner på ett konstruktivt sätt? 

Read more (tba)

Är du en kanariefågel i  bur - användes i gruvor för att tala om när det var farligt  att arbeta är nere inte i sitt rätta element. 


Är det dags för dig att ta dig till ditt rätta element och KOMMA UT en ur ohälsosam arbetsmiljö?

Read more (tba)

Att ha självförverkligande som mål i arbetslivet är mer än att bara ha ett karriärmål. Färgklickarna är symboler för 8 olika områden som påverkar vår förmåga att göra viktiga förändringar. I boken finns mer om PhD Claire Zammits och forskning om kvinnor och transformation.

Read more (tba)