Verktyg

Få de guidade meditationerna i 

SÄTT FÄRG PÅ DITT ARBETSLIV - INIFRÅN OCH UT

 
 
 
 

Inspelningarna av VERKTYG 1, 2 och 3 kan användas när helst du behöver pausa och hantera känslor som hindrar dig i vardagen, på jobb eller hemma. 

VÅR 24!

Nya klienter välkomnas under april.

Vill du bli bättre på att hantera situationer och/eller personer som triggar dig? 

Försöker du idag att undvika känslor? Nyttan med att lägga locket på känslor är kortsiktig. Är du redo att göra något mer hållbart? 


Med Emotional Fitness träning:

  • blir du mindre självkritisk - stärker relationen med dig själv och kan ta dig till mer hållbara känsloläge
  • ökar ditt tålamod och flexibilitet - du hanterar situationer som tidigare triggade dig med mer lugn och tillit
  • är du mer den du önskar vara - med ny förståelse och förmåga att hantera det du känner förändras ditt liv inifrån och ut.

Välkommen att boka en Discovery Session!

VERKTYG 1

PAUSA med SNÄLLA ÖGON


Ett avbrott i vardagen för återhämtning och insikter. Verktyg 1 tar dig från din vanliga närvaro, ofta med fokus utåt, till kontakt med dig själv.

Video med mer info

VERKTYG 2

UPPMÄRKSAMMA vad du KÄNNER


Med Verktyg 2 och Känsloskalan - guiden med nyanser av känslor som gör att du kan sätta ord på det som hindrar dig, skaver eller är obehagligt. När du ser elefanten i rummet kan du ta dig förbi

Video med mer info

VERKTYG 3

MEDITATION för FLÖDE


En guidad meditation för att uppleva  mer färg i arbetslivet, direkt! Se videon för att gå från känslomässigt avstängd till "på G", redo, nyfiken...

Video med mer info

Varför träna EQ - känslomässig medvetenhet?

Emotional Fitness stärker ditt EQ och ditt självledarskap. Du blir bättre på att hantera olika sorters risker i din vardag, ekonomiska, social och känslomässiga. Hur märker du att ditt EQ ökar? 


Med vältränade känslomuskler kan du till exempel uppleva att det: 

  • Blir enklare att uttrycka dina tankar och ideér. Med kombinationen mod,  klarsynthet och ökad medkänsla hanterar du eventuell kritik och tar inte det så personligt utan kan fortsätta ha ett större perspektiv. 
  • Du får bättre känslomässig återhämtningsförmåga. Kan enklare navigera känslorna i utmanande situationen. Justera ditt inre innan en dålig dag leder till dåliga beslut och blir en dålig vecka, månad eller år. 
  • Du tar dig förbi din inre kritiker med snällare ögon blir du din egen supporter. Starkare, smidigare och mer uthåliga känslomuskler ger känslomässigt svängrum att vända riktning på tankeflödet och bygga upp förmåga att sätta gränser både för din egen skälvkritik och andras önskemål.


Vi är mänskliga, har fel och brister men också massor av talanger, erfarenheter och egenskaper. Tränar du på att hantera känslor så kan du stärka de aspekter av dig som gör livet mer njutbart och sprida mer av det till dem runt dig.

MOD är ett centralt begrepp i känsloträning. Begreppet delas upp i två lika viktiga delar COUR-RAGE - ilska genom hjärtat. Att använda energin av ilskan med stark medkänsla gör det självklart att till exempel våga säga ifrån. Vill du kunna använda starka känslor på ett konstruktivt sätt? Det är en förmåga som går att träna upp

Listen to guided practise

Är du som en kanariefågel i bur på jobbet eller hemma? Fåglarna användes i gruvor för att tala om när det var farligt för arbetarna att vara där nere - de slutade sjunga. Är det dags för dig att hitta ditt rätta element och KOMMA LOSS? Om du ännu inte funnit sammanhanget där du får sjunga ut kan du träna dig på att lyssna på korppens signaler innan du tystnar eller till och med dör? 

Känns det otryggt att säga vad du tänker och tycker i möten? Kultur och klimat är inte något du ensam kan skapa. I boken finns ramar för trygga samarbeten inspirerade av PhD Claire Zammits forskning om hur man tillsammans bygger grupper inifrån och ut. De 8 färgerna representerar områden som alla påverkar din prestation, t ex kreativitet, hälsa och relationer, ta hand om den färg som skaver mest eller pockar på din uppmärksamhet på annat sätt. 

Read more about Claire´s research

unsplash