VERKTYG

JAG ÖNSKAR FÅ VERKTYGEN FRÅN

'SÄTT FÄRG PÅ DITT ARBETSLIV INIFRÅN OCH UT'

 
 
 
 

Fyll i formuläret och få möjlighet att lyssna på inspelningar av VERKTYG 1, 2 och 3 från boken 'Sätt färg på ditt arbetsliv inifrån och ut'.


Du får också fler och mer utvecklade varianter av meditationerna när de skapas

samt inbjudan att delta i 30 dagars empati-uppmaningen och andra aktiviteter länkat till bokens innehåll direkt till din mail.


GRUNDVERSIONER skickas direkt till dig och här kommer inspelningar från olika miljöer att göras tillgängliga för att visa på möjligheten att träna Emotional Fitness och att kunna vara kreativ i alla möjliga vardaglig sammanhang. 

VERKTYG 1

PAUSA med SNÄLLA ÖGON


Ett avbrott i vardagen. Verktyg 1 tar dig från din vanliga medvetenhet till en extraordinär närvaro med fokus på upplevelsen i stunden. 3-5 minuter

Video med mer info (tba)

VERKTYG 2

UPPMÄRKSAMMA vad du KÄNNER


Hantera sårbarheten som kommer av att göra nytt. Med hjälp av Verktyg 2 och Känsloskalan kan du sätta ord på det som hindrar dig och på så sätt ta dig vidare mot det du önskar skapa.

Video med mer info (tba)

VERKTYG 3

MEDITATION för FLÖDE


Skapa det du behöver för att få färgen i arbetslivet du saknar eller längtar efter.

Video med mer info (tba)

RISKSKALAN

En modell som används för att avgöra om vi är empatiska eller om vi på et ohållbart sätt pushar oss själva och andra.

  Mer info kommer inom kort

Cour-Rage MOD är ett centralt begrepp i boken och delas upp i två lika viktiga delar - energin av rage/ilska och att med medkänsla ta den genom hjärtat. Mod behöver du för att våga vara långsiktigt hållbar när du skapar, förändrar och är innovativ. Vill du veta mer? 

Read more (tba)

Kanariefågeln som tidigare användes i gruvorna för att tala om när arbetsmiljön var farlig är nere i gruvan inte i sitt rätta element. Är du en kanariefågel på din arbetsplats just nu? Är det dags för dig att KOMMA LOSS?

Read more (tba)

Att verka med självförverkligande som mål i arbetslivet är mer än att ha ett karriärfokus. De 8 bollarna är åtta områden att jonglera för att vara uppmärksam på flödet av energi och kreativitet i form av 3 viktiga P- PASSION, POWER och PROSPERITY inifrån och ut. 

Read more (tba)

+ 46 (0)702 78 11 79

johanna.wallin@newparadigmcoaching.se