NYHETER 2019

SÄTT FÄRG PÅ DITT ARBETSLIV - inifrån och ut

 COACHING PAKET, 9 ggr + mentorskap under 3 månader, 19 000:- + moms

 

 HJÄLP ATT ÖKA ENERGIN och ARBETSGLÄDJEN genom en STÖRRE FÖRÄNDRING, EXPANSION, KREATIVA eller INNOVATIVA PROJEKT

 

Ett paket för dig som är redo att  växa med ditt företag.

Har du fått nog av brist på energi att driva förändringen, rädsla för att misslyckas eller känsla av att inte ha kontroll?

Med coachingen får du hjälp att skapa det du längtar efter, finna både de inre och yttre resursern, så du kan njuta av resan.

Det blir 3 månader med fokus på energi i varje steg du tar, mod att ta steg utanför din bekvämlighetszonöppenhet för samarbete

att utvecklas på ett långsiktigt hållbart sätt.

 Kontakta Johanna +46 70281179 för 20 min samtal för att avgöra vad du behöver.

30 dagar EMOTIONAL FITNESS träning

PERSONLIG TRÄNING, 6 000:- + moms

3 ggr + guidade verktyg och  mentorskap mellan träningstillfällena

 

 Står du inför en förändring? Ska du ta dig an en ny position eller nytt projekt? Tar det dig utanför dina bekvämlighetszoner?

BYGG KÄNSLOSTYRKA, SMIDIGHET OCH UTHÅLLIGHET

Med Emotional Fitness stärker du din förmåga att hantera realtioner, känslor och situationer så du kan utvecklas i den riktning du önskar i ditt arbete.


Med coachingen får du hjälp att bygga upp de inre resurserna du behöver för att genomföra utmaningen du har framför dig på ett hållbart sätt.

6C-SPIRALEN

Hjälper dig skifta ditt jobb från okej till otroligt, inifrån och ut!

Transformerande och interaktiv FÖRELÄSNING ca 1 timma, 15 000:- + moms

 

 En föreläsning som GER INSPIRATION och ENKLA VERKTYG som ni direkt kan APPLICERA I ER VARDAG.

 För dig som önskar ett mer färgrikt arbetsliv, allmänt ökad energinivå, större gemenskap och att känna mer meningsfullhet 

Kan man verkligen få allt på en gång? JA! Med 6C-spiralen håller du koll på tre viktiga P: PASSION; POWER och PROSPERITY samtidigt.

Du får plats med djupare relationer, till dig själv, till arbetet och till andra.

OM JOHANNA WALLIN


Johanna bidrar med energi, glädje och kraftfulla verktyg för att stötta företag/ledare som önskar utvecklas och få fram sina och företagets unika egenskaper.

Med sin bakgrund som ingenjör och konstnär har hon en unik förmåga att se strukturella behov för att flöda energi, 

ett stöd för dig som önskar få till en arbetsplats där kreativitet är hög och välmående kombineras med välstånd. 

Hon fokuserar inte bara på ledarskap utan hjälper också till att skapa de rätta förutsättningarna för att kunna verka på ett sätt som passar både dig och företagets värderingar/syfte och mål.


"Johanna är väldigt bra på att hitta och namnge ens blinda fläckar. Samtidigt har hon en lekfull sida som gör det avslappnat och lätt att ta till sig hennes sanningssägande". J. Bailey, UK

Trygghet, det är det som Johanna förmedlar! Det är tryggt att vara sårbar och till och med en styrka att kunna vara det. Så tacksam för Emotional fitness träningen och vad det gett mig." B Pinter, Slovenien.

NEW PARADIGM BUISNESS OCH LEDARSKAPS COACHING

EMOTIONAL FITNESS gör dig flexibel, stark och uthållig att hantera både Passion, Power och Pengar/Prosperity

NEW PARADIGM COACHING är för dig som vill kunna påverka mer på ett hållbart sätt.

Det är också för dig som vill få in mer innovation och kreativitet, kunna förändra ditt arbetsliv och utvecklas som ledare med lätthet och kontinuerligt.

I coachingen utvecklas din förmåga att hantera tre kraftfulla aspekter av arbetlivet - Passion, Power och Pengar - i alla sorters affärsrelationer.

Det startar med relationen till dig själv -  du sätter färg på ditt arbetsliv INIFRÅN OCH UT.

 6C-spiralen och handboken Sätt färg på ditt arbetliv inifrån och ut är ramen för NEW PARADIGM COACHING.

I coachingen ingår Emotional Fitness verktyg och träning som du kan praktisera efter behov. 

Ramen bygger in tillit, trygghet och förmåga att ta ansvar istället för att reagera, det skapar hållbarhet istället för kortsiktighet och brandkårsutryckningar.

Passar både för team buildning och som del av ledarskapsutveckling. 

NYSTART - VÅREN 2020 BOKA DIN PLATS DIREKT - 5 platser för individuell coaching öppnas upp. 

Johanna erbjuder coaching online och på Håfors, Hedekas.

COACHNING - Företagsledare

Är du  företagsledare med upp tll 100 anställda? Är ni utan HR avdelning och behöver hitta sätt att dela uppgiften att få till den stämning du önskar på arbetsplatsen? Känner du att potentialen är stor, här finns bra folk, men ni får inte ut den på jobbet? Tvekar du att satsa på utvecklingen du ser är möjlig, och som vore riktigt rolig att få till? Dags att bygga resurser att hantera  relationer, känslomässig risk i kombination med affärer, business risk och förverkliga den potential som finns vilande i organisationen.


Dags att ta dig och bolaget från larv till fjäril. 

KONTAKT

FACILITERING/PROCESSLEDNING

Processen att förändra en företagskultur och kunna sätta upp målbilder som handlar om förverkligande av drömmar behöver speciell varsamhet och medvetenhet. Det handlar om att du som ledare bjuder in. Eller bjuder upp till dans. För ett mer delat ledarskap kräver mer mod av dig och villighet göra fel, att utvecklas och fortsätta ha kul när ni dansar vidare. För att våga bjuda upp behöver du hantera känslomässig risk. Johanna kombinerar därför gärna ledarcoaching med processledning. På så sätt får du upp förmågan i arbetsstyrkan att hantera förändringen. Processledningen är speciellt framtagen för att direkt göra skillnad, från grunden och få till en arbetsmiljö ni kan frodas och utvecklas med. 


Är du redo att få det du önskar och behöver? Bra! Ser fram emot att  träffas online eller live och börja processen med att skapa din drömorgansiation.

KONTAKT

+ 46 (0)702 78 11 79

johanna.wallin@newparadigmcoaching.se