VERKTYG


Här kommer du få möjlighet att lyssna på inspelningar av VERKTYG 1, 2 och 3 från boken 'Sätt färg på ditt arbetsliv inifrån och ut'.


För fler och mer utvecklade varianter av meditationerna fyll i formuläret så får du dem per mail.

GRUNDVERSION - som beskrivna i boken kommer finnas nedan till höger.


JAG ÖNSKAR FÅ VERKTYGEN FRÅN

'SÄTT FÄRG PÅ DITT ARBETSLIV INIFRÅN OCH UT'

 
 
 
 

VERKTYG 1

PAUSA med SNÄLLA ÖGON


Ca 5 min

Read more

VERKTYG 2

UPPMÄRKSAMMA vad du KÄNNER


Ca 7 min

Read more

VERKTYG 3

MEDITAION för FLÖDE


Ca 10 min

Read more

INBJUDAN till:


EMPATI-UPPMANINGEN 30 KÄNSLOR på 30 DAGAR


I kapitel 7 i boken 'Sätt färg...' finns beskrivet att männiksor vanligtvis endast känner till tre stycken känslor - glad, ledsen och arg. För att vara empatiska behöver vi känna till minst 30 stycken. Med START i NOVEMBER kommer du guidas genom 6 veckor x 5 veckodagars empati-träning i grupp. 


Ett enkelt och roligt sätt att bygga upp KÄNSLOSTYRKA, SMIDIGHET OCH UTHÅLLIGHET tillsammans med andra. En julklapp till dig själv och alla runt dig - vältränad i empati lagom till jul- och nyårshelgerna! 

RISKSKALAN

En modell som används för att avgöra om vi är empatiska eller om vi på ett känslomässigt ohållbart sätt pushar oss själv och andra.

  Mer info kommer inom kort

Cour-Rage ett centralt begrepp och rage/ilska och mod är två känslor att hantera för att kunna skapa, förändra och vara innovativ. 

  Mer info om Empati-uppmaningen kommer inom kort

Read more

Kanariefågeln som tidigare användes i gruvorna för att tala om när arbetsmiljön var farlig är inte i sitt rätta element. Är det dags för dig att komma loss ur din bur?

  Mer info kommer inom kort 

Read more

Maslovs Behovspyramid är en fälla i de vanliga målinriktade organsiationer och den affärskultur vi verkar i idag. Att hantera självförvverkligande mål i arbetslivet kräver ett annat förhållningssätt till relationer och din egen energi.

  Mer info kommer inom kort

Read more

+ 46 (0)702 78 11 79

johanna.wallin@newparadigmcoaching.se