VERKTYG

Fyll i formuläret och få möjlighet att lyssna på inspelningar av VERKTYG 1, 2 och 3 från boken 'Sätt färg på ditt arbetsliv inifrån och ut'.


Du får också fler och mer utvecklade varianter av meditationerna när de skapas

samt inbjudan att delta i 30 dagars empati-uppmaningen och andra aktiviteter länkat till bokens innehåll direkt till din mail.


GRUNDVERSIONEN - beskrivning av bakgrunden finns nedan till höger.

JAG ÖNSKAR FÅ VERKTYGEN FRÅN

'SÄTT FÄRG PÅ DITT ARBETSLIV INIFRÅN OCH UT'

 
 
 
 

VERKTYG 1

PAUSA med SNÄLLA ÖGON


Ett avbrott i vardagen. Verktyg 1 tar dig från din vanliga medvetenhet till en extraordinär närvaro med fokus på upplevelsen i stunden. 3-5 minuter

Video med mer info

VERKTYG 2

UPPMÄRKSAMMA vad du KÄNNER


Hantera sårbarheten som kommer av att göra nytt. Med hjälp av Verktyg 2 och Känsloskalan kan du sätta ord på det som hindrar dig och på så sätt ta dig förbi

Video med mer info

VERKTYG 3

MEDITATION för FLÖDE


Skapa det du behöver för att få färgen i arbetslivet du saknar eller längtar efter.

Video med mer info

INBJUDAN till:


EMPATI-UPPMANINGEN 30 KÄNSLOR på 30 DAGAR


I kapitel 7 i boken 'Sätt färg...' finns beskrivet att männiksor vanligtvis endast känner till tre stycken känslor - glad, ledsen och arg. För att vara empatiska behöver vi känna till minst 30 stycken. Med START i NOVEMBER kommer du guidas genom 6 veckor x 5 dagars empati-träning i grupp. 


Ett enkelt och roligt sätt att bygga upp KÄNSLOSTYRKA, SMIDIGHET OCH UTHÅLLIGHET tillsammans med andra. En julklapp till dig själv och alla runt dig - Vältränad i empati lagom till jul- och nyårshelgerna! 

RISKSKALAN

En modell som används för att avgöra om vi är empatiska eller om vi på ett känslomässigt ohållbart sätt pushar oss själv och andra.

  Mer info kommer inom kort

Cour-Rage ett centralt begrepp och rage/ilska och mod är två känslor att hantera för att kunna skapa, förändra och vara innovativ. 

  Mer info om Empati-uppmaningen kommer inom kort

Read more

Kanariefågeln som tidigare användes i gruvorna för att tala om när arbetsmiljön var farlig är inte i sitt rätta element. Är det dags för dig att komma loss ur din bur?

  Mer info kommer inom kort 

Read more

Maslovs Behovspyramid är en fälla i de vanliga målinriktade organsiationer och den affärskultur vi verkar i idag. Att hantera självförvverkligande mål i arbetslivet kräver ett annat förhållningssätt till relationer och din egen energi.

  Mer info kommer inom kort

Read more

+ 46 (0)702 78 11 79

johanna.wallin@newparadigmcoaching.se