NYHETER 2019

SÄTT FÄRG PÅ DITT ARBETSLIV - inifrån och ut

 COACHING PAKET, 9 ggr + mentorskap under 3 månader, 19 000:- + moms

 

 HJÄLP ATT ÖKA ENERGIN och ARBETSGLÄDJEN genom en STÖRRE FÖRÄNDRING, EXPANSION, KREATIVA eller INNOVATIVA PROJEKT

 

Ett paket för dig som är redo att  växa med ditt företag.

Har du fått nog av brist på energi att driva förändringen, rädsla för att misslyckas eller känsla av att inte ha kontroll?

Med coachingen får du hjälp att skapa det du längtar efter, finna både de inre och yttre resursern, så du kan njuta av resan.

Det blir 3 månader med fokus på energi i varje steg du tar, mod att ta steg utanför din bekvämlighetszonöppenhet för samarbete

att utvecklas på ett långsiktigt hållbart sätt.

 Kontakta Johanna +46 70281179 för 20 min samtal för att avgöra vad du behöver och om detta är en match för dig.

EMOTIONAL FITNESS träning

PERSONLIG TRÄNING, 3 tillfällen under 30 dagar, 6 000:- + moms

 

 BYGG KÄNSLOSTYRKA, SMIDIGHET OCH UTHÅLLIGHET

Bygg upp din förmåga att hantera känslor så du kan utvecklas i den riktning du önskar i ditt arbete


KOM LOSS UR KÄNSLOR SOM HÄMMAR och HINDRAR till de som STÖTTAR DET DU ÖNSKAR. 

Ta dig genom STÖRRE FÖRÄNDRING, EXPANSION, KREATIVA eller INNOVATIVA PROJEKT

. 

Ett paket för dig som är redo att  växla upp din relation till dig själv, arbetet och andra.

Med coachingen får du hjälp att skapa det du längtar efter och bygga upp de inre resurserna du behöver, det startar med din relation till dig själv. 

 Det blir 30 dagar med fokus på att ta dig genom dina inre glastak, klarsynthet för at ta rätt steg i linje med det du önskar skapa. 

 Kontakta Johanna +46 702781179 .

6C-SPIRALEN

Hjälper dig lyfta ditt jobb från okej till otroligt, inifrån och ut!

Transformerande och interaktiv FÖRELÄSNING ca 1 timma, 15 000:- + moms

 

 En föreläsning som GER INSPIRATION och ENKLA VERKTYG som ni direkt kan APPLICERA I ER VARDAG.

 

 För dig som önskar ett mer färgrikt arbetsliv, allmänt ökad energinivå, större gemenskap och att känna mer meningsfullhet 

Kan man verkligen få allt på en gång? JA! Med 6C-spiralen håller du koll på tre viktiga P: PASSION; POWER och PROSPERITY samtidigt.

Du får plats med djupare relationer, till dig själv, till arbetet och till andra.


OBS! I samband med bokning av COACHING PAKET före 31december 2019, 7500:-  + moms

OM JOHANNA WALLIN


Johanna Wallin bidrar med passion, kreativitet och kraftfulla verktyg för att stötta företagsledare som önskar utvecklas, bidra till fler och göra gott. Hon fokuserar inte bara på ledarskap utan hjälper också till att skapa de rätta förutsättningarna för att kunna verka på ett sätt som passar dig och företagets värderingar.

Önskar du öka din förmåga att hålla energin och respekten hög i organsiationen? Att ta hela företagets kultur till en ny nivå av samverkan, tillit och gemenskap?

Välkommen att boka ett gratis första samtal om hur detta skifte kan genomföras på enklast och roligast sätt.

"Johanna är väldigt bra på att hitta och namnge ens blinda fläckar. Samtidigt har hon en lekfull sida som gör det avslappnat och lätt att ta till sig hennes sanningssägande". J. Bailey, UK

Trygghet, det är det som Johanna förmedlar! Det är tryggt att vara sårbar och till och med en styrka att kunna vara det. Så tacksam för Emotional fitness träningen och vad det gett mig." B Pinter, Slovenien.

NEW PARADIGM BUISNESS OCH LEDARSKAPS COACHING

BLI EN OTROLIG,  EMOTIONAL FIT, ENTREPRENÖR

Johanna erbjuder både online och live workshops och coaching. Hennes NEW PARADIGM COACHING är för dig som verkligen menar allvar när du säger att du vill leva som du lär, må bättre och ha roligare i arbetslivet. Till dig som tror att det går att skifta företagskultur från brist och stress till överflöd av tid, energi och ekonomiskt flöde. Som insett att ensam är stark funkar till en viss nivå men nu önskar ta dig förbi det. Önskar dela ansvaret för att hålla energin hög i både individ och i team. Allt Johannas arbete handlar om 3 P:n - Passion, Power och Pengar och % C:n Curiosity, Compassion, Connection, Creativity och Currency. Dessa kraftfulla känslor och begrepp behöver tydliga ramar för att kunna användas i dagligt arbete. Ramasr som bygger in tillit, trygghet och omsorg på alla nivåer. Det skapar Johanna tillsammans med dig och ditt team. Ni får tid, utrymme, ett sammanhang där ni kan slappna av och ha roligare samtidigt som ni gör det ni är bra på.

NYSTART, BOKA DIN PLATS för 2020 redan nu!

COACHNING - Företagsledare

Är du  företagsledare med upp tll 100 anställda? Är ni utan HR avdelning och behöver hitta sätt att dela uppgiften att få till den stämning du önskar på arbetsplatsen? Känner du att potentialen är stor, här finns bra folk, men ni får inte ut den på jobbet? Tvekar du att satsa på utvecklingen du ser är möjlig, och som vore riktigt rolig att få till? Dags att bygga resurser att hantera  relationer, känslomässig risk i kombination med affärer, business risk och förverkliga den potential som finns vilande i organisationen.


Dags att ta dig och bolaget från larv till fjäril. 

KONTAKT

FACILITERING/PROCESSLEDNING

Processen att förändra en företagskultur och kunna sätta upp målbilder som handlar om förverkligande av drömmar behöver speciell varsamhet och medvetenhet. Det handlar om att du som ledare bjuder in. Eller bjuder upp till dans. För ett mer delat ledarskap kräver mer mod av dig och villighet göra fel, att utvecklas och fortsätta ha kul när ni dansar vidare. För att våga bjuda upp behöver du hantera känslomässig risk. Johanna kombinerar därför gärna ledarcoaching med processledning. På så sätt får du upp förmågan i arbetsstyrkan att hantera förändringen. Processledningen är speciellt framtagen för att direkt göra skillnad, från grunden och få till en arbetsmiljö ni kan frodas och utvecklas med. 


Är du redo att få det du önskar och behöver? Bra! Ser fram emot att  träffas online eller live och börja processen med att skapa din drömorgansiation.

KONTAKT

+ 46 (0)702 78 11 79

johanna.wallin@newparadigmcoaching.se