ERBJUDANDE

SÄTT FÄRG PÅ DITT ARBETSLIV

Föreläsning länkad till boken som släpps 2019

 

 6 C för att öka välstånd, förbättra hälsa och få fler goda relationer på jobb

- INIFRÅN OCH UT -

 

Upplev i föreläsningen hur du med rätt verktyg  kan öka din energi, känna Flow, och förstå länken mellan självförverkligande och välstånd på alla nivåer av livet inklusive i ditt arbete.

 

 Kontackta Johanna +46 70281179 för att boka föreläsningen och få en försmak av E-boken med samma namn som ingår. 

 

OM JOHANNA WALLIN


Ingenjör, Konstnär, Buisness och Ledarskaps Coach, Gallerist och Föreläsare Johanna Wallin har byggt en djup förståelse för de känslor och riskhantering vid förändring, expansion, vid uppstart och kreativa eller innovativa projekt.  Hon specialiserar sig på att stötta företagsledare som är villiga att äntligen genomföra det de LÄNGTAR EFTER  eller länge DRÖMT OM.Hon förmedlar verktyg som ger dig möjlighet att komma loss och krossa de inre glastak som hindrat dig tills nu. Och ja, det börjar med att bygga relationen med dig själv. 


FÖRVERKLIGANDE - FROM SURVIVE TO THRIVE - från rädsla till överflöd.


Johanna coachar på ett lugnt, tryggt och samtidigt lättsamt sätt. Hennes förmåga att skapa ett avslappnat och väl definerat utrymme där du kan känna och uppmärksammar saker på ett sätt du inte gjort tidigare gör det möjligt att släppa det som har hindrat dig. Så du kan skapa flöde i livet, i ditt ledarskap och kunna bidra mer till världen med dina talanger och erfarenheter. 

FÖR ATT DU ÄR VÄRD DET!

+ 46 (0)702 78 11 79

johanna.wallin@newparadigmcoaching.se