Företag/ledarskap 2018

3 månaders FEMININE POWER COACHING PAKET

med Johanna Wallin - Feminine Power Facilitator and Coach trained personally by Dr Claire Zammit

 

LED MED DE 3 FEMININE POWER NYCKLARNA • SKAPA EN NY FÖRETAGSKULTUR • ÖKA ENERGIN I DIN ORGANISATION

 

För dig med som önskar förändring av företagskultur, mer delat ledarskap, ökad gemenskap och arbetsglädje. Har du mycket olika saker på din att göra-lista?

Vad är moget och redo att förändras? Vi använder Feminine Power nycklarna för att skapa din drömorgansiation och får mer energi till fortsatt utveckling.

Öppnar upp för 3 nya coaching klienter i vår. Kontakta Johanna för en gratis Discovery Session för att avgöra om detta är vad just du behöver.

19 000: - + moms

SKA VI PRATA PENGAR? - för fler hållbara val, ökat flöde, till nytta för alla!

Transformerande, interaktiv workshop för ditt team - 1- 4 timmar

 

STÄRK ER FÖRMÅGA att HANTERA FLOW av PENGAR, ENERGI OCH TID • VINN-VINN-VINN - till nytta för alla!

 

Denna workshop ger inspiration och verktyg för att öka flödet av pengar, tid och energi samtidigt som ni är i linje med dina värderingar.

Det är en transformerande workshop däri arbetet sker med tydliga och enkla shared commitments så ni får en trygg bas för att ta er utanför bekvämlighetszonen och bygga mer energi, arbetsglädje och gemenskap tillsammans.

Saknar du idag samtalen som verkligen gör skillnad, som tar dig och ditt team fram även i komplexa frågor och mot stora målbilder? Dags att ändra det nu?

Pris från 10 000:- + moms

OM JOHANNA WALLIN

 

Johanna Wallin har under två decenier utvecklat och provat fram kraftfulla verktyg och metoder för att stötta medvetna företagsledare. Önskar du uppgradera ditt ledarskap, öka förmågan att delegera ansvar, hålla energin och respekten hög i organsiationen, ta hela företagets kultur till en ny nivå av samverkan baserad på tillit och gemenskap?

Välkommen att boka ett gratis första samtal!

"Johanna är väldigt bra på att hitta och namnge ens blinda fläckar. Samtidigt har hon en lekfull sida som gör det avslappnat och lätt att ta till sig hennes sanningssägande". J. Bailey, UK

Trygghet, det är det som Johanna förmedlar! Det är tryggt att vara sårbar och till och med en styrka att kunna vara det. Så tacksam för Emotional fitness träningen och vad det gett mig." B Pinter, Slovenien.

NEW PARADIGM BUISNESS OCH LEDARSKAPS COACHING

BLI EN FEMPRENÖR med EKONOMISK EMOTIONANL FITNESS

Johanna erbjuder både online och på plats workshops eller coaching. NEW PARADIGM COACHINGs är för dig som önskar öka energin i ditt ledarskap, skifta företagskulturen från brist och stress till en kultur med överflöd av tid, energi och ekonomiskt flöde. Där ni delar ansvaret för att hålla energin hög i både individen och i teamet. Allt Johannas arbete sker med tydliga ramar och shared commitments. Arbetet baseras på tillit och bjuder in till att våga göra nytt. Detta skapar ett sammanhang som attraherar personer som längtar efter att växla upp alla sina egenskaper och samarbeta med en djup känsla av gemenskap och respekt.

BOKA DIN PLATS, NYSTART för KURSER och COACHING SKER VAR 6:E MÅNAD

COACHNING

 

Är du företagsledare med 10-100 anställda utan egen HR avdelning? Har du känt att ditt ägardirektiv, visioner och mål inte uppfylls? Behöver du hjälp att formulera och agera i enlighet med dina värderingar? Boka en Discovery session så ser vi vad som blir ditt första steg. Coachingen kan handla om ett delat ledarskap för hjälp att sprida kulturen som du önskar leda företaget mot, samtidigt som den stöttar ärlig och framåtriktad kommunikation och en öppenhet för fler att ta personligt ledarskap. Ser fram emot att få klarhet i vad du behöver.

FACILITERING/PROCESSLEDNING

 

Processen att förändra en företagskultur startas med att förändra ledarskapet. Kombinera coaching med processledning för att direkt få med dig resten av arbetsstyrkan. Johanna erbjuder processledning speciellt framtagen för att förändra företagskultur, justera organsiation eller arbetsbeskrivningar för att arbetet ska linjera med dina värderingar och den arbetsmiljö du önskar verka inom. Är du redo att få det du önskar? Bra! Ser fram emot att boka tid för att träffas och se vad som blir nästa steg i din företagsutveckling.

+ 46 (0)702 78 11 79

johanna.wallin@newparadigmcoaching.se